Όροι Χρήσης

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα της Limitless ΕΠΕ (www.limitless.gr).

1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους χρήσης προσεκτικά. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας , συμπεριλαμβανομένου και του download υλικού, θεωρείται ότι συμφωνείτε με αυτούς τους όρους. Η Limitless ΕΠΕ διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει αυτούς τους όρους και τις συνθήκες χρήσης στο μέλλον κατά την κρίση της. Αυτοί οι όροι και οι συνθήκες εφαρμόζονται για όλες τις επισκέψεις στην ιστοσελίδα της Limitless ΕΠΕ, στο παρόν και στο μέλλον.
COPYRIGHT © 2008 Limitless ΕΠΕ Λ. Ποσειδώνος & Πανδώρας 1, 16674 Γλυφάδα Αττικής. All rights reserved.

2. ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
Η Limitless ΕΠΕ σας επιτρέπει να βλέπετε, να αντιγράφετε και να εκτυπώνετε υλικό το οποίο δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα σύμφωνα με τις κατωτέρω προϋποθέσεις με την προϋπόθεση ότι το υλικό:
(α) προορίζεται για προσωπική χρήση
(β) δεν αλλάζει ή μετατρέπεται κατά οποιονδήποτε τρόπο και
(γ) διατηρεί καταφανώς όλα τα σήματα copyright και ιδιοκτησίας στην ίδια μορφή με το πρωτότυπο.
Όλα τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας μας προστατεύονται μέσω copyright. Εκτός και αν δηλώνεται ρητά, κανένα τμήμα πληροφορίας της ιστοσελίδας μας δεν επιτρέπεται να αναπαραχθεί σε καμία μορφή ή με κανένα μέσο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια από την Limitless ΕΠΕ.
Οι επισκέπτες ή οι χρήστες δεν επιτρέπεται να αλλάξουν, να διανείμουν, να εκδώσουν, να αναμεταδώσουν ή να δημιουργήσουν παράγωγα προϊόντα από οποιοδήποτε υλικό υπάρχει στην ιστοσελίδα μας είτε για δημόσια είτε για εμπορική χρήση.

3. ΧΡΗΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ
Κάθε λογισμικό το οποίο διατίθεται από την ιστοσελίδα μας προστατεύεται από όρους πνευματικής ιδιοκτησίας (copyright) της Limitless ΕΠΕ και των προμηθευτών της. Κάθε χρήση του λογισμικού υπόκειται στους όρους της άδειας χρήσης τελικού χρήστη.


4. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ
Η επωνυμία Limitless ΕΠΕ και όλα τα προϊόντα ή τα ονόματα υπηρεσιών, τα σλόγκαν και τα λογότυπα που αναφέρονται στην ιστοσελίδα μας είναι κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα της Limitless ΕΠΕ.
Κάθε άλλη εταιρεία, προϊόν ή όνομα υπηρεσίας που αναφέρεται στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιείται μόνο για λόγους ταυτοποίησης και πιθανόν να είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.
Δεν επιτρέπεται η χρήση οποιουδήποτε εμπορικού σήματος της Limitless ΕΠΕ ή κάποιου εμπορικού σήματος τρίτων το οποίο χρησιμοποιείται στην ιστοσελίδα μας χωρίς προηγουμένως την γραπτή συγκατάθεση της Limitless ΕΠΕ ή του τρίτου μέρους που είναι ιδιοκτήτης του εμπορικού σήματος.


5. ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
Αν και η Limitless ΕΠΕ έχει προσπαθήσει να παρέχει ακριβείς πληροφορίες στην ιστοσελίδα της, κάποιες από αυτές πιθανόν να περιέχουν ανακρίβειες, τυπογραφικά λάθη ή άλλα σφάλματα.
Τα περιεχόμενα κάθε εγγράφου που περιέχεται στην ιστοσελίδα μας πιστεύεται πως είναι τρέχοντα και ακριβή κατά την ημερομηνία καταχώρησής τους.
Η Limitless ΕΠΕ δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για την ακρίβεια των πληροφοριών οι οποίες προβάλλονται στην ιστοσελίδα.
Ειδικότερα όσον αφορά τις αγγελίες που περιέχονται στην ιστοσελίδα οι οποίες έχουν καταχωρηθεί από τρίτα πρόσωπα, η Limitless ΕΠΕ δεν δύναται να γνωρίζει την ακρίβειά τους και ρητά δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για την ακρίβειά τους, καθώς και δεν εγγυάται την αλήθεια αυτών.
Η Limitless ΕΠΕ μπορεί να αλλάξει τα προγράμματα ή τα προϊόντα που αναφέρονται οποιαδήποτε χρονική στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.
Η αναφορά σε προϊόντα άλλων εταιρειών ή υπηρεσίες γίνεται για λόγους πληροφόρησης μόνο και δεν αποτελεί ούτε υιοθέτηση ούτε σύσταση χρήσης αυτών των προϊόντων.
ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ, ΠΡΟΪΟΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ, ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ "ΩΣ ΕΧΟΥΝ" ME ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΤΕ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΗ, ΕΙΤΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΗ, ΝΟΜΙΜΗ Ή ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ. Η Limitless ΕΠΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ Ή ΥΠΟΝΟΟΥΝΤΑΙ, ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗΣ Ή ΤΙΣ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΣΕΣ ΑΠΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ, ΧΡΗΣΗ Ή ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ.
Η Limitless ΕΠΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΕΜΜΕΣΕΣ, ΕΙΔΙΚΕΣ, ΠΑΡΕΠΟΜΕΝΕΣ Ή ΤΥΧΑΙΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΑΠΩΛΕΙΩΝ ΚΕΡΔΩΝ Ή ΕΣΟΔΩΝ, ΚΟΣΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΓΑΘΩΝ, ΑΠΩΛΕΙΑ Ή ΖΗΜΙΑ ΣΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ Ή ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΧΡΗΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ Ή ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Ή ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ Limitless ΕΠΕ, ΖΗΜΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ Ή ΣΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ Η Limitless ΕΠΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΗΣ, ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΕΤΟΙΩΝ ΖΗΜΙΩΝ.
Η Limitless ΕΠΕ δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη και δεν θα είναι νομικά υπεύθυνη για τυχόν καθυστερημένες, χαμένες ή άστοχες επικοινωνίες δια μέσω της ιστοσελίδας.
Ειδικότερα σε περιπτώσεις μίσθωσης οχήματος, με την διαμεσολάβηση της Limitless ΕΠΕ, η Limitless ΕΠΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για την κατάσταση, τα υποσχόμενα στην εκάστοτε αγγελία χαρακτηριστικά του οχήματος ή της συβάσεως χρονομίσθωσης, για τα οποία αναλαμβάνετε την πλήρη ευθύνη να ελέγξετε κατά την παραλαβή του οχήματος.
Οι προσφορές χρονομίσθωσης που λαμβάνετε μέσω της ιστοσελίδας είναι ενδεικτικές, ισχύουν εφόσον έχετε ακολουθήσει τις οδηγίες και τα όρια που παρέχονται και εφόσον οι αξία των οχημάτων και των παρεχόμενων υπηρεσιών δεν διαφοροποιηθούν. Οι προσφορές περιλαμβάνουν όλους τους βασικούς όρους της εκάστοτε προτεινόμενης μίσθωσης. Ωστόσο, πρόσθετοι δευτερεύοντες όροι ενδέχεται να συμπεριληφθούν στη σύμβαση μίσθωσης που θα υπογραφεί με την ανάδοχο εκμισθώτρια.
Εφόσον αποδεχτείτε κάποια προσφορά που λάβατε από την ιστοσελίδα μας, εξουσιοδοτείτε την Limitless ΕΠΕ να διαπραγματευτεί για λογαριασμό σας με συμβεβλημένες εταιρείες εκμίσθωσης αυτοκινήτων την σύναψη αντίστοιχης σύμβασης μίσθωσης. Προϋπόθεση για τη σύναψη συμφωνίας είναι ο πιστοληπτικός έλεγχος σας (μισθωτής) και η έγκριση από την ανάδοχο εκμισθώτρια η οποία δύναται να ζητήσει εχέγγυα πέραν της αναφερόμενης "Ελάχιστης Εγγύησης" ή της “ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ (1ο Μίσθωμα)” κατά την κρίση της.
Για το σκοπό αυτό, η Limitless ΕΠΕ διατηρεί το δικαίωμα να απευθυνθεί σε οποιαδήποτε νόμιμη πηγή προκειμένου να συγκεντρώσει στοιχεία για την επιχειρηματική θέση του μισθωτή, ενέργεια για την οποία ο μισθωτής ρητά και ανέκκλητα την εξουσιοδοτεί. Η Limitless ΕΠΕ αναλαμβάνει την υποχρέωση να μην γνωστοποιήσει τα παραπάνω στοιχεία σε κανένα τρίτο πρόσωπο πλην των Εκμισθωτριών εταιρειών και του τυχόν μεσολαβούντος εμπόρου, καθώς και να τηρεί οποιαδήποτε άλλη υποχρέωση επιβάλλεται από τους εκάστοτε ισχύοντες νόμους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

6. ΑΜΟΙΒΗ LIMITLESS ΕΠΕ:
Υπηρεσίες LeaseSwap:

Μονάδα αναφοράς
(Μηνιαίο Μίσθωμα)

Ποσό αμοιβής (περιλαμβάνει ΦΠΑ)
(έκαστος συναλλασσόμενος)

0 – 300€

225€

301 – 600€

275€

601 – 1000€

350€

1001€ και άνω

390€


Υπηρεσίες Μίσθωσης και Δανείου:

Μονάδα αναφοράς
(Λιανική Τιμή Οχήματος)

Ποσό αμοιβής πλέον ΦΠΑ
(έκαστος συναλλασσόμενος)

0 – 15.000,00€

150,00€

15.001,00€ – 38.000,00€

250,00€

38.001,00€ και άνω

350,00€


Υπηρεσία Ασφάλισης:

Μονάδα αναφοράς

Ποσό αμοιβής πλέον ΦΠΑ
(έκαστος συναλλασσόμενος)

0 – 650.000,00€

0,00€ Η Limitless ΕΠΕ δεν σας χρεώνει για αυτές τις υπηρεσίες


Οι προκαταβαλλόμενες αμοιβές γαι τις υπηρεσίες μίσθωσης και δανείων δεν επιστρέφονται.


7. LINKS ΣΕ SITES ΤΡΙΤΩΝ

Η Limitless ΕΠΕ δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω δεσμών (links), hyperlinks ή διαφημιστικών banners, ούτε εγγυάται τη διαθεσιμότητά τους. Η παραπομπή σε άλλους δικτυακούς τόπους γίνεται προς διευκόλυνσή σας και σε καμία περίπτωση δεν δημιουργεί οποιασδήποτε μορφής δέσμευση της Limitless ΕΠΕ, προβλήματα δε που θα ανακύψουν κατά την επίσκεψη / χρήση των δικτυακών τόπων στους οποίους η παρούσα παραπέμπει ανάγονται αποκλειστικά και μόνο στη σφαίρα ευθύνης των αντίστοιχων δικτυακών τόπων, όπου και οφείλετε να απευθύνεστε.


8. ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ (PASSWORD)
Η πρόσβαση και η χρήση περιοχών που προστατεύονται από κωδικό πρόσβασης και/ή ασφαλών περιοχών της ιστοσελίδας μας είναι επιτρεπτή μόνο σε εγκεκριμένους χρήστες.

9. ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Κάποιες από τις πληροφορίες της ιστοσελίδας μας μπορεί να περιέχουν δηλώσεις που αφορούν μελλοντικά γεγονότα, αναμενόμενη λειτουργικότητα προϊόντων και υπηρεσιών ή προβλεπόμενες ημερομηνίες και άλλες πληροφορίες αντίστοιχης φύσεως. Για αιτίες που βρίσκονται εκτός του πεδίου αμέσου ελέγχου της Limitless ΕΠΕ, τα πραγματικά γεγονότα ή αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν δραστικά.
Αυτή η διαφορά πιθανόν να οφείλεται μεταξύ άλλων σε ενδεχόμενες αυξομειώσεις σε επιμέρους στοιχεία κόστους όπως τιμές αυτοκινήτων, ασφαλίστρων, κόστος συντήρησης, τελών κυκλοφορίας, κόστος χρήματος, κίνδυνους που συνδέονται με τις διεθνείς συγκυρίες κ.α.

10. Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και cookies

H πολιτική της Limitless ΕΠΕ, είναι να σέβεται και να προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών οι οποίοι επισκέπτονται την ιστοσελίδα της. Αυτό το κείμενο θα σας πληροφορήσει για τους τρόπους με τους οποίους χειριζόμαστε τις πληροφορίες που μαθαίνουμε για εσάς, από την επίσκεψη σας στην ιστοσελίδα της Limitless ΕΠΕ. Παρότι έχετε πρόσβαση σε μεγάλο μέρος της ιστοσελίδας μας χωρίς να υποβάλετε κάποια προσωπικά δεδομένα, υπάρχουν μερικές περιοχές στις οποίες ζητούνται τέτοιες πληροφορίες από εσάς, για παράδειγμα όπως όταν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας. Η πολιτική μας, υπαγορεύει, να μην γνωστοποιούμε τις πληροφορίες αυτές σε τρίτους για εμπορικούς σκοπούς χωρίς την σχετική συγκατάθεση σας. Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες μόνο για εσωτερική χρήση και για την προώθηση  και την ενημέρωση σας σχετικά  με τα  προϊόντα και τις υπηρεσίες της Limitless ΕΠΕ με οποιοδήποτε πρόσφορο μέσο πχ email, τηλεφωνική επαφή με συνεργάτη ή υπάλληλο της Limitless ΕΠΕ κλπ. Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, o web server μας αυτόματα καταγράφει το domain και την IP από το οποίο προέρχεστε και τις σελίδες τις οποίες επισκέπτεστε. Αυτά τα δεδομένα τα χρησιμοποιούμε και τα αναλύουμε για την δημιουργία στατιστικών στοιχείων που θα μας βοηθήσουν να καταλάβουμε καλύτερα πως χρησιμοποιείται το Site μας και πως θα μπορούσαμε να το βελτιώσουμε. Δυστυχώς, καμία υποβολή δεδομένων μέσω του Internet δεν είναι εγγυημένα ασφαλής, συνεπώς δεν μπορούμε να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια οποιασδήποτε πληροφορίας μας υποβάλετε. Το Site της Limitless ΕΠΕ πιθανόν να περιέχει συνδέσμους (links) σε ιστοσελίδες τρίτων εταιρειών. Δεν επιθεωρούμε και δεν ελέγχουμε αυτά τις ιστοσελίδες και συνεπώς σας προτείνουμε να επιθεωρήσετε την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων καθενός από αυτά.

Επίσης, στον ιστότοπό μας χρησιμοποιούμε cookies για τη διαχείριση των περιόδων σύνδεσης με σκοπό να σας προσφέρουμε αποτελεσματικότερη λειτουργικότητα και πιο χρήσιμη πληροφόρηση.

Τι είναι τα cookies:

Τα cookies είναι μικρά κείμενα αποτελούμενα συνήθως από γράμματα και αριθμούς, τα οποία αποθηκεύονται στον υπολογιστή / συσκευή κάθε επισκέπτη / χρήστη μέσω των φυλλομετρητών (browsers) π.χ. Chrome, Mozilla FireFox, Internet Explorer κ.τ.λ. και χρησιμοποιούνται για τη διευκόλυνση πρόσβασής του, τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης, καθώς και για τις στατιστικές μας αναλύσεις που μας επιτρέπουν να αντιληφθούμε πώς το κοινό χρησιμοποιεί τον ιστότοπό μας και μας βοηθούν να βελτιώσουμε την δομή και το περιεχόμενό του.

Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από αυτές τις πληροφορίες. Παρόλα αυτά, μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις του φυλλομετρητή σας, ώστε να απορρίψετε ορισμένα ή και όλα τα cookies. Θα πρέπει να γνωρίζετε, όμως, ότι κάποιες λειτουργίες του ιστότοπου είναι διαθέσιμες μόνο μέσω της χρήσης cookies και εάν επιλέξετε την απόρριψη των cookies, οι λειτουργίες αυτές ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες.


Τύποι cookies:

* Session cookies:

Τα session cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του ιστοτόπου μας και σας επιτρέπουν να περιηγηθείτε στις περιοχές όπου απαιτείται πιστοποίηση και να χρησιμοποιήσετε το καλάθι αγοράς, όπου αυτό παρέχεται. Χωρίς αυτά τα cookies δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου μας.

*Cookies Επιδόσεων:

Τα cookies επιδόσεων συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας, λόγου χάρη, ποιες σελίδες επισκέπτονται συχνότερα. Αυτά τα cookies συλλέγουν συγκεντρωτικές, ανώνυμες πληροφορίες και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη βελτίωση των επιδόσεων μίας ιστοσελίδας.

*Cookies Λειτουργικότητας:

Τα cookies λειτουργικότητας επιτρέπουν στον ιστότοπο να “θυμάται” τις επιλογές του χρήστη όπως το όνομα, τη γλώσσα, την διεύθυνση ή την περιοχή του, ώστε να παρέχει βελτιωμένες και προσωποποιημένες λειτουργίες. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την παροχή υπηρεσιών που έχουν ζητηθεί από το χρήστη, όπως, για παράδειγμα, προβολή ενός βίντεο. Αν δεν δεχθείτε αυτά τα cookies, μπορεί να επηρεαστεί η λειτουργικότητα του ιστότοπου και να περιοριστεί η πρόσβασή σας σε κάποια από τα περιεχόμενά του.

11. ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ

Η συγκεκριμένη σύμβαση χρήσης διέπεται από τις διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου, τις οδηγίες και τους Κανονισμούς του Ευρωπαϊκού Δικαίου και τις σχετικές Διεθνείς διατάξεις, ερμηνεύεται δε με βάση τους κανόνες της καλής πίστης, των συναλλακτικών ηθών και του οικονομικού και κοινωνικού σκοπού του δικαιώματος.

Εάν κάποια διάταξη κριθεί αντίθετη προς το νόμο και ως εκ τούτου άκυρη ή ακυρώσιμη, παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.

Καμία τροποποίηση των όρων της συγκεκριμένης σύμβασης δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή.

Αρμόδια δικαστήρια για τυχόν αναφυόμενες διαφορές εξ αφορμής της εν λόγω σύμβασης είναι τα Δικαστήρια Αθηνών.

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα